Dacel Mühendislik

Ana Sayfa > Markalar

XECRO GmbH

 

 

XECRO sensör sektöründe 15 yıldan fazla tecrübesi olan bağımsız bir şirkettir.
Yıllar içinde XECRO  bilgisini ve üretim hatlarını genişleterek otomasyon sektöründe endüktif ve kapasitif sensörlerde geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuştur ve en yüksek performanslı sensörleri üretmeye odaklanmıştır.
Ar-Ge’ye verdiği önem sonucunda; en ince ve en kısa sensörler, dört kat arttırılmış algılama mesafesine sahip sensörler, yüksek basınca, yüksek ısıya dayanıklı sensörler üretilmektedir.
XECRO endüstriyel sensörleri geliştirmekte, üretmekte ve dünya çapında satışını yapmaktadır.
XECRO endüktif ve kapasitif sensör teknolojinin önde gelen firmalarından biri olarak Avrupa, Kuzey ve Latin Amerika, Asya, Afrika ve Orta Doğu'daki müşterilerine hizmet vermektedir. Üretim ISO 9001-2000 direktiflerine uygun olarak yapılmaktadır.
XECRO’nun merkezi Almanya, Hannover'de 1100 metrekarelik modern bir binada bulunmaktadır. Üretim Hannover’deki merkez ve AB içinde seçilen stratejik üretim tesislerinde gerçekleştirilmektedir.
Tüm XECRO ürünleri yüksek doğruluk ile üretilir ve üretimden çıkan tüm ürünler test edildikten sonra sevk edilir. Ürünlerin tamamı CE sertifikasına sahiptir, AB ve EN standartları ve direktiflerini karşılar.