Dacel Mühendislik

Ana Sayfa > Hizmetler > Endüstriyel Otomasyon

Endüstriyel Otomasyon

 


Fabrika otomasyonuna yönelik fotoelektrik, endüktif, kapasitif, manyetik, ultrasonik  sensörler ve proses otomasyonuna yönelik basınç, akış, sıcaklık, seviye transdüserleri, lineer cetveller, sinyal çevirici interface ürünleriyle çeşitli çözümler sunmaktayız.

Banner Engineering firmasının geniş bir çeşitlilikteki vision sensör ve aydınlatma ürünleri ile ülkemizin seçkin firmalarına görüntü işleme teknolojileriyle ilgili çeşitli çözümler sunmaktayız.

Banner engineering firmasının 2.4Ghz bandı üzerinden seri data veya giriş ve çıkışların aktarılabildiği ürün gruplarıyla özellikle proses kontrol ve izleme ile çevre arıtma teknolojileri alanında çözümler sunmaktayız.

Endüstriyel RFID alanında Turck firmasının fieldbus tabanlı ürünleriyle anahtar teslim çözümler sunmaktayız.Lumberg firmasının  Lion-Link aktif dağıtım kutularıyla önemli projeler gerçekleştiriyoruz.

Pick to Light teknolojilerinin mucidi Banner Engineering firmasının geniş ürün çeşitliliğiyle özellikle otomotiv endüstrine yönelik anahtar teslim çözümler sunuyoruz

Konnektör teknolojileri alanında dünyanın en saygın firmalarından Hirschmann ve Lumberg firmasının ürünleriyle müşterilerimizle güçlü bağlar kuruyoruz.

Banner Engineering firmasının, ışık bariyerleri, programlanabilir emniyet kontrolörleri, optik çift el emniyet butonları, halat çekme switchleri, manyetik kilitlemeli kapı switchleri ile çeşitli çözümler sunmaktayız.

Amerikan Horner firmasının PLC’li operator panelleriyle makine imalatı, telemetri, operator kontrol istasyonları ve MES alanında paket çözümler sunuyoruz.Ayrıca ONXIO ve AXIOMTEK firmalarının HMI panel ve endüstriyel PC'lerini pazara sunuyoruz.