Dacel Mühendislik

Ana Sayfa > Kurumsal

Kurumsal

Bugün, işletmelerde uygulanan modern yönetim tekniklerinin temel dayanağı müşteri istekleridir. Müşterilerin beklentileri sürekli artmaktadır ve bu durum işletmelerin üretim sistemlerinin giderek daha karmaşık bir hal almasını sağlamaktadır, bu da belirli bir verimlilik standardının korunmasını zorlaştıran etmenler arasındadır. Giderek artan işgücü maliyetleri, rekabette sınır tanımayan küresel ticaret anlayışı, esnek ve hızlı üretim yöntemlerini, otomasyon ve iletişim teknolojilerinden yararlanmayı kaçınılmaz kılmıştır.

Kurulduğundan beri bu sürecin bilincinde olan bir anlayışla, birbirine benzer ürünlerin sunulduğu otomasyon pazarında hizmet kalitemizle farklılaşarak değer yaratmak amacıyla kurumsallaşmak yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz; satış ve pazarlama faaliyetlerimizde uygulama mühendisliğini kavramsallaştırmaya çalışıyoruz, müşteri ziyaretlerimizde detaylı ürün demolarımız hem uygulama sorunlarınızın çözümüne yönelik bir süreç başlatmanıza hem de yeni teknolojilerden haberdar olmanıza olanak sağlıyor.

Proje grubumuz gerçekleştirdiği projelerdeki titizliğini döküman yönetimine de aktarmış durumda, gerek şirket içi gerekse de kurumsal müşterilerimize yönelik eğitim sunumlarımızı yurtdışındaki temsilciliklerimizden edindiğimiz bilgilerle de destekleyerek sürekli güncelliyoruz. Müşteri ilişkilerimizi optimum yönetmek, sistemizi işlevsel kılmak ve sizlere en hızlı ve etkili servisi sunabilmek için kurumsal yazılım programlarına da ciddi yatırımlar yapıyoruz.